KJELLMANN STUDIO

KJELLMANN STUDIO

FRISØR

 

Velkommen til Kjellmann Studio - hvor vi sammen skaber en frisure, der passer specielt til dig!

Jeg er specialisten, og mit job er at forstå dine behov og opfylde dine ønsker for at skabe den perfekte frisure til dig. Her hos mig handler det ikke bare om at forvandle hår, det handler om at skabe en oplevelse af luksus, velvære og kvalitet. Foruden dette kan du sætte dig til rette i stolen med god samvittighed og vide at behandlingen ikke kun bliver udført med omhu men også med en miljøbevidst omtanke.

Jeg skaber rammerne for din tid til dig selv - et roligt og afslappende miljø, hvor du kan lade hverdagens travlhed glide væk og forkæle dig selv.

Sammen kigger vi også på din livsstil, hvor jeg med glæde deler ud af tips om styling og klædelighed, så du altid kan se og føle dig bedst muligt tilpas. Jeg følger desuden nøje med i tidens trends og teknikker, så du altid er garanteret at være på forkant med moden og stråler med den nyeste stil.

Din tilfredshed er altafgørende for mig, og jeg stræber altid efter at opfylde dine forventninger. Når du tager plads i stolen hos mig, kan du altså være sikker på, at du er i trygge hænder. Du kan læne dig tilbage i en følelse af afslapning og selvsikkerhed, mens vi skaber din drømmefrisure.

Velkommen til en frisøroplevelse, der handler om dig!

 

TOM K